Укладання на брашинг: як зробити її ідеальною

0 Comments

Геть шапки та хустки! Весна на подвір’ї, душа вимагає змін, краси та щастя! Чому б і не почати із зачіски? Ні, я не кажу, що треба робити якісь екстремальні види укладок на кшталт хімічної завивки або весільних вензелів із волосся. Можна почати просто: наприклад, навчитися з порталом https://supercomputer.com.ua/ робити укладку на брашинг. Питання це цікавить багатьох, і сьогодні ми розкрємо вам усі секрети, як зробити укладання ідеальним.

Мільйон та одна спроба

Намагаєшся-намагаєшся, накручуєш-накручуєш, а нічого не виходить… Було ж? Потім дивишся на майстра, як вона вміло орудує феном та брашингом, і не розумієш: а чому в мене не так? І насадка така ж, і гребінець правильний. Вся справа у вправності та практиці. Ну, і ще в кількох моментах.

Укладання на брашинг: як зробити її ідеальною

Діаметр гребінця

Ідеальний браш для короткого та середнього волосся – 28-37 мм. Він допомагає як розгладити локони, так і сформувати завиток. Такі діаметри хороші тим, що мають можливість зробити кілька обертів захоплення волосся. Навіть якщо у вас каре, локони будуть виглядати органічно та природно. Чим довше локони, тим більше має бути діаметр браша. Проста арифметика.

Матеріал

Також дуже важливий і матеріал, з якого виконана гребінець:

  • Пластик – доступний недорогий варіант, але дуже незручний. При нагріванні пластик плавиться, чіпляється за волосся та сплутує його – хіба це можна назвати укладанням?
  • Метал – щетинки хоч і не розплавляться, але як бонус – обпалять локони, а їм і без цього дістається під час укладання. Не треба так;
  • Дерево – компромісний варіант. Доступний, не нагрівається, волоссю клопоту не завдає. А якщо у нього ще й натуральна щетина, то можна використовувати для надання волоссю блиску в кінці укладання;
  • Кераміка – ідеально. Поєднує в собі все найкраще. Все, окрім ціни.

Укладання на брашинг: як зробити її ідеальною

Термозахист

Так як укладання на брашинг, це гаряча процедура, без захисту нам ніяк не обійтися. Кращим другом для вас стане термозахисний спрей, що не змивається. Він краще, ніж бутерброд на ніч без приросту ваги зайвих грамів з ранку! Спрей захищає волосся від дії гарячого повітря, а хіба інший засіб так уміє? Ну ви зрозуміли.

Як зробити укладання на брашинг?

Переходимо до найцікавішого. Миємо волосся, висушуємо його, на вологі локони зачіска просто не вийде. Далі обробляємо або термозахисним спреєм або сироваткою для створення об’ємних і легких природних образів, обидва працюють чудово.

Потім відокремлюємо верхню частину волосся від вуха до вуха і фіксуємо шпилькою або крабиком, а нижню частину ділимо навпіл. Починаємо укладання з потилиці, кожне пасмо прочісується щіткою кілька разів – це покращить структуру волосся і додасть легкості зачісці.

Приготування завершено, приступаємо до укладання. Накручуємо пасмо на щітку, піднімаючи біля коріння, просушуємо феном. Повітря направляємо під кутом 45 ° у напрямку зростання волосся. Коли пасмо нагріється, остудіть його холодним повітрям і приступайте до інших. Як завершальний штрих збризкайте готові локони лаком середньої фіксації для еластичного глянсового стайлінгу.

Цей варіант підійде практично всім, але і для короткого, і для довгого волосся є свої нюанси.

Укладання на брашинг: як зробити її ідеальною

На довге волосся

З довгим волоссям можна робити все, що душа забажає: і випрямляти, і завивати. Для завивки є щипці, а на брашинг відмінно піддаються прямі укладання.

У цьому варіанті весь успіх залежить від розташування гребінця. Вона повинна бути якомога ближче до коріння, трохи торкаючись шкіри, щоб зробити об’єм біля коріння і уникнути заломів при укладанні.

Накручуємо пасмо, ставимо фен на щітку і плавно ведемо до кінчиків. Їх можна залишити прямими або красиво підкрутити. Про лайфхак із холодним повітрям не забуваємо, він допомагає продовжити стійкість укладання.

Укладання брашингом на коротке волосся

Дівчатам з короткими стрижками пощастило: мороки менше, результат швидше. По суті, робимо те ж саме, але приділяємо більшу увагу корінням і кінчикам. Тоді укладання буде чарівним!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *