Правильний догляд за пористим волоссям. Що робити, щоб вони не виглядали як солома

0 Comments

Пористе волосся – це як?

Саме так я й запитала свого майстра в один із візитів. Начитавшись купу статей на цю тему, хотілося дізнатися про це більше, але тоді я ще не знала про сайт https://karapuzya.com.ua. Якщо коротко, то пористість – це або здатність, або нездатність вашого волосся вбирати вологу.

Взагалі, пористість поділяють на три категорії: високу, середню та низьку. Я якраз маю середній тип, і мені в якомусь сенсі пощастило. А ось кучерям не дуже – найчастіше таке волосся буває високопористим.

Такі локони схильні до найбільших пошкоджень, ламкості та випадання. Вони дуже швидко вбирають вологу, але так само швидко та вивільняють її. Волосся з високим рівнем пористості виглядає змученим, сухим і навіть злегка заплутаним, ніби його давно не розчісували. Так і хочеться їх наситити всіма масками та кондиціонерами світу, а потім змастити оліями.

Як перевірити ступінь пористості? Для цього не потрібні довгі дослідження та професійне обладнання. Як кажуть, працює старий бабусин метод. Беремо просту чашку або глибоку тарілку, наливаємо туди води і занурюємо пасмо волосся. Якщо вона спливла, то у вас низька пористість, якщо ні – у вас високопористе волосся, і їм необхідний особливий догляд. А ось про це далі.

Правильний догляд за пористим волоссям. Що робити, щоб вони не виглядали як солома

Кучерявий метод: найкращий догляд за пористим волоссям

Порятунок для всіх милих кучериків придумав мій улюблений бренд Davines. Якщо ви володарка такого типу волосся, ви точно чули про серію LOVE лінії Essential Haircare. Якщо ще ні, то варто познайомитися! Всі засоби спрямовані на догляд за високопористим і кучерявим волоссям. Вони контролюють пухнастість, допомагають як розгладити, так і підкреслити завиток. Але в будь-якому варіанті волосся виглядатиме чудово. Що б я рекомендувала взяти на пробу?

Набір LOVE SMOOTHING ЯКА М’ЯКІСТЬ!

Просто чудовий запуск! Виходить дуже вигідна покупка, адже у наборі є все для ідеального пористого волосся: шампунь для розгладження завитка та кондиціонер для розгладження завитка серії LOVE, а також багатофункціональне молочко для волосся лінії OI.

Всі засоби повнорозмірні, це просто вау! Вигода близько 2000 рублів – ну, хіба не казка? І з брендом познайомитеся, і заощадите. Davines, ви просто диво!

 

Контролер завитка

Класна несмивашка для тих, хто втомився від «антенок з волосся». Злегка завиває волосся, надає їм чудового аромату. Наноситься дуже просто: миємо волосся, і розподіляємо невелику кількість засобу по всій довжині. Далі можемо відразу приступити до укладання.

Правильний догляд за пористим волоссям. Що робити, щоб вони не виглядали як солома

Ревіталайзер для посилення завитка

Дівчата, не мучите свої локони постійними випрямлення. Вони стоншуються щоразу, втрачають дорогоцінну вологу і виглядають за підсумком ще гірше. Ваші кучері – прекрасні, то чому б і не підкреслити їх?

Цей спрей відновлює пасма, а його делікатна формула контролює кучері між процедурами миття голови, надаючи волоссю життєву силу та еластичність. Відновлює обсяг і форму локонів, надаючи їм природного вигляду і м’якості. Всі мої кучеряві подружки співають оди цього засобу, адже саме завдяки йому вони полюбили свої пустотливі завитки. Ревіталайзер своїх грошей точно вартий: хороший обсяг і невелика витрата.

Пористе волосся – це не покарання. Це ваша особливість, те, що відрізняє вас від інших. Полюбіть хвилясті пасма, навчитеся правильно доглядати і тоді зрозумієте, яким подарунком нагородила вас доля!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *