10 предметів із жіночої сумочки, які виручають нас щодня

0 Comments

Якщо і є в цьому світі щось, що не має меж, то це жіноча сумка. У дитинстві я мріяла про чарівну сумочку Герміони, яка на вигляд була мініатюрним ридикюлем, але вміщала в себе все, що потрібно в пошуку хрестарів. Ех, чи працювало б і в житті заклинання незримого розширення. Будь-які перевірки щодо габаритів багажу перед польотом на російських лоукостерах проходили б на раз-два, і не доводилося б багаж докуповувати.

Ну це все мої мрії. Насправді, я ще той майстер «впхнути невпихуєме». Мамочки мене точно зрозуміють, цей skill до нас приходить разом із молоком. Але, крім підгузків, пляшечок та іншого, не обійтися і без улюблених beauty-штучок. Я навіть знайшла ось тут https://varto.org.ua список 10 продуктів, які лежать у всіх сумках. Інакше я почуваюся некомфортно. Перевіряйте, чи у вашому ридикюлі ці речі.

10 предметів із жіночої сумочки, які виручають нас щодня

Антисептик

Ще до всіх пандемійних подій цей засіб лежав у мене в сумках. Я все ж таки відношу його саме до засобів краси, адже вона безпосередньо залежить від нашого здоров’я. Ні, я не протираю антисептиком все і вся, перед їжею мою руки, але фінальним етапом все ж таки обробляю їх противірусним розчином.

Крем для рук

Навіть у міні-форматах сумок крем у мене обов’язково лежить. Не люблю відчувати сухість, тому я користуюся постійно. Особливо важливо це робити після антисептика, адже спирт сильно сушить шкіру. Я перепробувала мільйон кремів від бюджетних за 30р до дорогих 5-7 тисяч, і знайшла для себе найідеальніший – бальзам OI.

Зірки зійшлися: крем не жирний, при цьому класно зволожує. Він не залишає липкої плівки, тільки чудовий аромат. Шкіра після використання бархатиста, ніжна та гладка. Цей бальзам рятував мене і в люті -30, і в гарячі +35.

10 предметів із жіночої сумочки, які виручають нас щодня

Пилка для нігтів

Навіть найменша, а як виручить вас. Я ще не пам’ятаю жодної ситуації, де б я сказала: «Та навіщо вона мені». Пилочка нагоді там, де ви навіть і очікувати не можете, врятує манікюр від поломок, а вас – від негативних емоцій. Пам’ятаю, у моєї подруги була пилка для сумки 80 lvl – вона наклеювалася на кришку сумочки, не дряпала поверхню, не губилася, і завжди була під рукою. Де вона її знайшла – загадка й досі.

Помада

Без жартів, у моїй сумці їх мінімум 10. Щоразу я у вихідні чистю сумку, за тиждень їх накопичується велика кількість. Засіб для губ у мене завжди підбирається за настроєм: вранці захотілося нюдового нюду, а ввечері – фатального бордо чи червоного. Помада рятує ситуацію, коли треба бути при параді за кілька секунд. Підвела губи, і ось уже ти готова підкорювати цей світ!

10 предметів із жіночої сумочки, які виручають нас щодня

Гігієнічна помада чи бальзам

Помади помадами, а про гігієничку не забуваємо. Я їх постійно втрачаю, від цього й образливіший: у потрібний момент її немає під рукою. Але, що взимку, що влітку вона рятує. Зараз у мене універсальний засіб, який можна окрім губ наносити на сухі лікті, кутикули та коліна.

Гребінець

Зі шкільних часів полюбила розкладну гребінець-дзеркало. Вона дуже зручна: і поміщається в сумку будь-якого формату, і дзеркало окремо тягати не потрібно. Мінус один – часто ламаються, але до цього я звикла. Також плоскі гребінці ідеально поміщаються у невеликі сумки. Підправити зачіску або зробити щось нове можна в будь-якому місці, хоч на Місяці.

Матуючі серветки

Тут я могла б написати про пудру, але і косметологи, і візажисти протягом дня не рекомендують пудру наносити шар за шаром. Кращий варіант – прибрати жирний блиск серветками, що матують. Вони добре надають свіжості, коригують макіяж, при цьому не створюють на обличчі парниковий ефект.

10 предметів із жіночої сумочки, які виручають нас щодня

Резинка для волосся

За весь день зачіска може потрапити в справжнісінькі пригоди. Особливо якщо вітер і дощ періодично змінюються сонцем. Раджу завжди тримати в сумочці гумку, шпильку або крабик, щоб легко можна було поправити зачіску або змінити образ.

Термальна вода

Літо не за горами. Ми вже й забули, що таке спекотна спека, а дарма. Завжди потрібно тримати в теплу пору року в сумочці балончик із термальною водою. Це ж просто райська насолода розпорошити прохолодну рідину під час спеки!

Такі спреї допомагають підтримувати в шкірі оптимальний гідробаланс в умовах великого та запорошеного міста. Вони мають нейтральний рН, забезпечуючи зволожуючий та асептичний ефект.

10 предметів із жіночої сумочки, які виручають нас щодня

Улюблений парфум у тревел-форматі

Ні, тягати із собою величезний флакон своїх улюблених парфумів зовсім не варто. Можна просто покласти в сумку зменшену версію аромату або перелити його у спеціальний флакончик. А взагалі, багато брендів іноді випускають зменшені копії парфумів, тому ви з легкістю можете знайти ваш улюблений.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *